Sałatka Z Czerwonej Kapusty
Sałatka z czerwonej kapusty to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. Ta przystawka ma 370 kalorii, 7G białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz sos sałatkowy, kalafior, smażoną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 45%. Spróbuj Spirala czerwona kapusta kalarepa Slaw z kolendry Vinaigrette, Kapusta sambharo / Gujarati ciepła sałatka z kapusty, oraz Kapusta Pappu-South Indian Style Cabbage Dal-kapusta s dla podobnych receptur.
Instrukcje
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Odcedzić, pokruszyć i odstawić.
W misce do mieszania, połączyć kapustę i dressing. Wrzucić i przechowywać w lodówce na noc.
Przed podaniem wrzucić schłodzoną kapustę i sos z kalafiorem, smażoną cebulą, boczkiem i pieprzem.