Sałatka z czerwonej kapusty
Sałatka z czerwonej kapusty wymaga mniej więcej 20 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 246 kalorii. Na $2.2 za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. 14 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz rashers unsmoked boczek, kapusta, brązowy cukier, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 41%. Podobne przepisy to Sałatka z czerwonej kapusty, Radicchio i Endive / Sałatka Zimowa, Sałatka Z Czerwonej Kapusty, oraz Sałatka Z Czerwonej Kapusty.
Instrukcje
Boczek ugotować na patelni, aż będzie chrupiący. Nie powinieneś potrzebować oleju, ponieważ tłuszcz będzie spływał z boczku.
Podgrzać ocet w dużym rondlu, aż tylko gotować. Dodać cukier i wymieszać do rozpuszczenia, następnie dodać czerwoną kapustę. Gotować przez kolejne 3 5 minut, przerzucając kapustę przez ocet.
Kapustę wymieszać z boczkiem, sułtanatami i doprawić czarnym pieprzem i odrobiną soli. Pozostawić do ostygnięcia.
Wrzucić do sera pleśniowego służyć.