Sałatka z czerwonej endywii i rukoli
Sałatka z czerwonej endywii i rukoli to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 102 kalorie. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Mieszanka oliwy z oliwek, radicchio di treviso, ocet jabłkowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka Z Rukolą Endywiową, Sałatka Z Endywii I Rukoli, oraz Sałatka Z Rukoli I Endywii dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać ocet, musztardę, tymianek, czosnek, sól i pieprz w dużej salaterce do połączenia, a następnie dodać olej w wolnym strumieniu, ubijając aż do emulgacji. Przykryć vinaigrette i odstawić 1 godzinę.
Dodaj warzywa sałatkowe do vinaigrette i wrzucić do herbu.
* Warzywa można myć, suszyć i ciąć 4 godziny wcześniej i schładzać w szczelnej plastikowej torbie.