Sałatka z czerwonej cebuli i pomidorów
Sałatka z czerwonej cebuli i pomidorów może być właśnie przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, lakto ovo wegetariański, pierwotny i cały przepis 30 serwuje 2 i kosztuje 73 centy za porcję. Jedna porcja zawiera 94 kalorie, 1 g białka i 8 g tłuszczu. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Mieszanka octu balsamicznego, pomidora, porwanych sałat i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 67%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Sałatka z pomidorów i czerwonej cebuli, Sałatka z ogórka, pomidorów i czerwonej cebuli oraz Sałatka z pomidorów i chleba z czerwoną cebulą.
Instrukcje
Podziel warzywa między dwa talerze sałatkowe; na wierzch połóż pomidory i cebulę.
Posypać selerem i liśćmi selera.
W małej misce wymieszaj olej, ocet, śmietanę i bazylię; polewać sałatki.
Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to moje ulubione dania w kategorii Sałatka. Zarówno Sauvignon Blanc, jak i Gruner Veltliner mają nuty ziołowe, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkiego winegretu, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Jednym z win, którego możesz spróbować, jest Argyle Pinot Noir. Ma 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 25 dolarów.
![Argyle Pinot Noir]()
Argyle Pinot Noir
Argyle Pinot Noir jest szczery i niezmieszany. Rocznik Pinot Noir 2012 zrobił się sam. Fermentowana w małych partiach i mieszana dla czystości, tegoroczna mieszanka dojrzałych czerwonych malin, wiśni morello i nutą przypraw z ostępów. Żadne inne słowo nie jest w stanie opisać podniebienia, jak bujne. Pod spodem delikatna, lekko mocna tanina, kwasowość śpiewa prawdziwie i długo. Ciesz się wcześnie lub posiedź kilka lat, aby uzyskać lepsze niuanse.