Sałatka Z Czarnej Fasoli

Sałatka Z Czarnej Fasoli
Sałatka z czarnej fasoli to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje 97 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 212 kalorii, 9g białka, oraz 8G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz awokado, kolendra, uszy kukurydzy, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka z fasoli z czarną fasolą, Black-Eyed Peas, Pepp, Edamame, Black Bean & Black-Eyed Pea Salad With kminek Vinaigrette, oraz Sałatka z zielonej fasoli, prażonej kukurydzy i Czarnej Fasoli.

Instrukcje

1
Kukurydzę gotować we wrzącej wodzie na pokrycie 5 minut; odcedzić i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
KukurydzaKukurydza
2
Pokrój kukurydzę z kolby.
Składniki, których będziesz potrzebować
KukurydzaKukurydza
3
W dużej misce ubijamy sok z limonki i kolejne 4 składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodaj kukurydzę, czarna fasola, i pozostałe składniki; wrzucić do herbu. Przykryć i schłodzić 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czarna FasolaCzarna Fasola
KukurydzaKukurydza
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia18
Magazyn