Sałatka z czarnego ryżu z dyni i pestkami granatu
Czarny ryż sałatka z dyni i pestek granatu może być tylko przystawka szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 494 kalorie, 7G białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 3. Na 1,84 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka nasion granatu, dyni, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Sałatka z kapusty z dyni, granatem i pestkami dyni, Sałatka z kapusty z dyni, granatem i pestkami dyni, oraz Brukselka z dyni i pestkami granatu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Dodaj ryż, dostosować ciepło do utrzymania żywej dusić, i gotować, aż ryż będzie miękki, o 30 protokół.
Odcedzić i spłukać zimną wodą.
Skórki i pestki squasha i pokroić w 1-in. kostki. W dużej misce wrzuć squasha z papryką, solą i 1 łyżką. olej.
Rozprowadzić na blasze do pieczenia w jednej warstwie i upiec, mieszając od czasu do czasu, aż rumiane i miękkie, o 40 protokół.
Rozłóż orzechy pekan na innej blasze do pieczenia i tosty, aż pachnące, mieszając raz, 6 do 8 protokół.
Ubij razem pozostałe 2 łyżki. olej, sok z cytryny, syrop klonowy i pieprz w misce. Wrzucić z zastrzeżonym ryżu, pieczone squash, zielona cebula, i większość pekan i granat nasiona.
Posypać pozostałymi orzechami pekan i pestkami granatu.
* Znajdź czarny ryż i wędzoną hiszpańską paprykę na rynku Whole Foods lub innych dobrze zaopatrzonych sklepach spożywczych.