Sałatka z czarnego ryżu z cytrynowym winegretem

Sałatka z czarnego ryżu z cytrynowym winegretem
Czarna Sałatka ryżowa z cytryną Vinaigrette może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.36 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 317 kalorii, 8G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka szalotki, sok z cytryny meyer, edamame i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka z czarnego ryżu z mango i awokado z winegretem Kolendrowo-limonkowym, Smażony dorsz Czarny Z Szalotkowo-cytrynowym winegretem i świeżą sałatką ziołową, oraz Sałatka ogórkowo-pomidorowa z cukinią i czarnymi oliwkami w cytrynowo-balsamicznym Vinaigrette dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. gotuj ryż w średnim naczyniu wrzącej osolonej wody aż do końca, 35-40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Dobrze spuścić, rozłożyć na talerzu lub blasze do pieczenia i ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Tymczasem rozłóż orzechy włoskieinne obramowane blachy do pieczenia. Tosty w piekarniku, podrzucając raz, aż pachnące, 8-10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
4
Ostudzić; posiekać.
5
Ubić sok z cytryny, ocet i agawę w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
OcetOcet
AgawaAgawa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Stale ubijając, stopniowo rozlewając w oleju. Doprawić solą winegret.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
7
Wrzucić ryż, orzechy włoskie,szalotki, edamame, pomidory, fasolka szparagowa, i vinaigrette Ina duża miska. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
VinaigretteVinaigrette
Zielona CebulaZielona Cebula
PomidorPomidor
Mrożone Edamame (ze Strąków)Mrożone Edamame (ze Strąków)
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
W porcji: 310 kalorii, 18 g tłuszczu, 4 g błonnika
9
Bon Appétit
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia64
Magazyn