Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Black-Eyed Pea sałatka może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 161 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz black-Eyed peas, oliwa z oliwek, sok z cytryny i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Noworoczna sałatka z czarnego groszku z czarnymi oliwkami, fetanem i pieczonym czosnkiem, Sałatka z fasoli z czarną fasolą, Black-Eyed Peas, Pepp, oraz Edamame, Black Bean & Black-Eyed Pea Salad With kminek Vinaigrette.
Instrukcje
1
Połączyć pierwsze 5 składników w małej misce; dobrze wymieszać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Połącz groch, cebulę i seler w dużej misce do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Seler
Cebula
Groch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do Mieszania
3
Wlać mieszaninę oleju na mieszaninę grochu i dobrze wrzucić. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 3 godziny. Łyżka do miski wyłożonej sałatą do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego