Sałatka Z Cukinii Z Cytryną, Migdałami I Parmezanem
Sałatka z cukinii z cytryną, migdałami i parmezanem to bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.36 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 244 kalorie. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 12 mówi, że trafił w sedno. Jeśli masz sól, cytrynę, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Smażona ciecierzyca z parmezanem, cytryną i migdałami, Makaron z cukinii z migdałami i skórką cytrynową, oraz Sałatka Z Rukoli Z Migdałami I Parmezanem.