Sałatka Z Ciecierzycy Śródziemnomorskiej
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki z ciecierzycy śródziemnomorskiej. Jedna porcja zawiera 386 kalorii, 15g białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 3,35 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory, oliwę z oliwek, liście mięty i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka Z Ciecierzycy Śródziemnomorskiej, Sałatka Z Ciecierzycy Śródziemnomorskiej, oraz Sałatka Z Ciecierzycy Śródziemnomorskiej dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wrzucić ser, ciecierzycę, miętę, oliwę z oliwek, czosnek i skórkę z cytryny; doprawić solą do smaku. Odstawić mieszaninę do marynowania w temperaturze pokojowej przez 15 do 30 minut lub przykryć folią i pozostawić do marynowania w lodówce na noc.
Dodać sok z cytryny i pomidory do mieszanki ser-ciecierzyca i wrzucić do herbu dokładnie.
Podziel rukolę na 4 pojedyncze talerze i łyżkę marynowanej mieszanki sera na wierzchu. Zmiel świeżo popękany czarny pieprz bezpośrednio nad każdą sałatką.
Dekoruj klinami cytryny, w razie potrzeby.