Sałatka z ciecierzycy i pomidorów

Sałatka z ciecierzycy i pomidorów
Sałatka z ciecierzycy i pomidorów wymaga ok. 20 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy, bezmleczny i lacto ovo przepis wegetariański służy 6 i kosztuje 1,54 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 377 kalorii, 13g białka, oraz 25 g tłuszczu. Jest on dostarczany przez proste przepisy. 302 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać fasolę garbanzo, ocet sherry, musztarda dijon, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ta partytura jest do poprawy. Sałatka Z Ciecierzycy Pomidorowej, Sałatka Z Pomidorów Z Ciecierzycy, oraz Sałatka z pomidorów i ciecierzycy są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Połączyć fasolę garbanzo, pomidory, i cebula w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Umieść składniki dressingu w małym słoiku, zamknij pokrywkę i wstrząśnij, aż opatrunek się zemulguje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
3
Zalać fasolą, pomidorami i cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
4
Rozebraną sałatkę można schłodzić do sześciu godzin, aż będzie gotowa do podania.
5
Gdy będzie gotowa do podania, delikatnie wymieszaj posiekane jajka i natkę pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy

Wyposażenie

Polecane wino: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc

Sałatka sprawdza się bardzo dobrze z Chardonnay, Gruener Veltliner i Sauvignon Blanc. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do tartych winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Jednym z win, które można spróbować jest Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Nozzole Le Bruniche jest eleganckim i wyrazistym wyrazem odmiany Chardonnay, z czystym, pachnącym bukietem białych i tropikalnych owoców zrównoważonym lekkimi niuansami tostów. Na podniebieniu wykazuje doskonałą równowagę dojrzałości owoców podkreśloną przez świeżą kwasowość i strukturę średniego ciała, z ogólnym wrażeniem delikatnej złożoności. Są one powtarzane w czystym, trwałym wykończeniu, które kończy się subtelną nutą.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia27
Magazyn