Sałatka z chrupiącym groszkiem i Kasztanem wodnym
Chrupiące Pean i sałatka z kasztanów wodnych może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 83 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 141 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka czosnku, octu winnego, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Sałatka Z Groszku Kasztanowego, Deser Z Kasztanów Wodnych, oraz Boczek Owinięty Kasztanem Wodnym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść mrożony groszek w durszlaku; spłucz pod gorącą wodą do rozmrożenia.
W misce wymieszać groszek, marchew, kasztany wodne i zieloną cebulę.
W osobnej misce wymieszać olej roślinny, ocet z czerwonego wina, sos sojowy, czosnek, cukier, paprykę i suchą musztardę. Marynować sałatkę przez co najmniej 1 godzinę.
Majonez wymieszać z sałatką tuż przed podaniem.