Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki z chleba kukurydzianego. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 489 kalorii. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka przetartej szałwii, fasoli pinto, mielonego kminku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Tex - mex Sałatka kukurydziana z maślanką kukurydziana, Bezglutenowe wegańskie bułki kukurydziane i babeczki kukurydziane (100% pełnoziarniste), oraz Sałatka Kukurydziana Tex-Mex dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Przygotować mieszankę chleba kukurydzianego zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, mieszając zielone chili, kminek, oregano i szałwię w gotowym cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cornbread Mix
2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Rozłóż na smarowanej 8 calowej kwadratowej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Piec przez 20 do 25 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy lekko naciśnięta górna część sprężyny. Odstawić do całkowitego ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
4
W małej misce, wymieszać razem majonez, śmietana, i ranch dressing mix. Odstawić. Zawiń boczek w papierowe ręczniki i gotuj w kuchence mikrofalowej, aż będzie ostry, około 45 sekund na plaster. Pokruszyć i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Sałatkowa Z Maślanką Rancza 1 Koperta
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Kruszyć połowę chleba kukurydzianego na dnie naczynia do pieczenia 9x13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej
6
Połowę fasoli zalać pokruszonym chlebem, połowę mieszanki majonezu, połowę kukurydzy, pomidorów, papryki, zielonej cebuli, boczku i sera. Powtórz warstwy zakończone serem na wierzchu. Danie będzie bardzo pełne. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 2 godziny przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Southern świetnie komponuje się z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jednym winem, którego można spróbować jest relax Riesling. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.