Sałatka z buraków z curry orzechami włoskimi
Sałatka z buraków z curry orzechów włoskich może być tylko dodatek szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 177 kalorii. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje $1.2 za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka soli, soli, mięty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 29%. Spróbuj Sałatka Z Buraków Z Chèvre I Orzechami Włoskimi, Sałatka z buraków z kozim serem i orzechami włoskimi, oraz Surówka Z Buraków Z Orzechami Włoskimi I Kozim Serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przyciąć buraki, pozostawiając korzenie i 1 " łodygi. Szoruj buraki szczotką warzywną.
Buraki umieścić w średnim rondlu; dodać wodę do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 35 do 40 minut lub do miękkości.
Odcedzić; spłukać zimną wodą i ponownie odcedzić. Przyciąć łodygi i korzenie oraz zetrzeć Skórki.
Pokrój buraki na 1 " kawałki.
Połącz mieloną szalotkę i następne 4 składniki w dużej misce.
Dodaj buraki; Wrzuć. Przykryć i schłodzić 1 godzinę.
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu.
Dodać curry, cukier i 1/4 łyżeczki soli; gotować 1 minutę.
Dodaj orzechy włoskie i gotuj, stale mieszając, 2 minuty.
Zieleninę wrzucić do oliwy z oliwek; podzielić na 6 talerzy. Wierzch z sałatką z buraków i curry orzechów włoskich.