Sałatka z buraków, kopru włoskiego i mandarynek
Sałatka z buraków, kopru włoskiego i mandarynek jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Na 2,85 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 210 kalorii, 9g białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz miętę, mieszankę wiosenną dole®, kozi ser i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj sałatka z buraków i mandarynek, Sałatka z pomarańczy, buraków i kopru włoskiego, oraz Sałatka Z Kopru Włoskiego, Buraków I Pomarańczy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Buraki ułożyć na średniej patelni, dodać wodę, aby przykryć dno patelni; przykryć folią. Piecz 40 do 45 minut lub do momentu, gdy buraki będą miękkie i można je przekłuć widelcem lub nożem.
Lekko ostudzić; usunąć skórę z buraków i pokroić w kliny.
Odciąć liście kopru włoskiego i łodyżkę; pokroić w bardzo cienkie plasterki.
Połącz sałatkę, mandarynki, miętę, buraki i koper włoski w dużej misce.
Wlać sos na sałatkę; wrzucić do równomiernego pokrycia.