Sałatka z buraków, jabłek i orzechów włoskich
Sałatka z buraków, jabłek i orzechów włoskich to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 297 kalorii, 2G białka, oraz 29g tłuszczu. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka radicchio, jabłko granny smith, miód i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Sałatka z jabłek, buraków i orzechów włoskich, Sałatka Z Buraczków Orzechowych, oraz Sałatka Z Buraków I Orzechów Włoskich dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wytrzyj buraki oliwą z oliwek i owiń w wytrzymałą folię aluminiową.
Umieścić opakowanie na blasze do pieczenia.
Piec w 350 przez 45 minut lub do końca; ostudzić. Buraki obrać i pokroić w cienkie paski.
Ubijamy ocet winny biały i kolejne 4 składniki. Stopniowo ubijać olejem roślinnym i orzechowym, aż do wymieszania.
Ułożyć endywia i radicchio na poszczególnych płytach; top z plasterkami jabłka i paski buraków.
Posypać orzechami włoskimi i serem.
Skropić równomiernie sosem i podawać natychmiast.