Sałatka z buraków i kopru włoskiego ze smażonymi kaparami

Sałatka z buraków i kopru włoskiego ze smażonymi kaparami
Sałatka z buraków i kopru włoskiego ze smażonymi kaparami może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na $1.9 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 231 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz sól, solone kapary, koper włoski i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sałatka Z Buraków Z Wasabi I Smażonymi Kaparami, Sałatka z pomarańczy, buraków i kopru włoskiego, oraz Sałatka Z Kopru Włoskiego, Buraków I Pomarańczy.

Instrukcje

1
Umieścić buraki w 8-calowej kwadratowej patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
2
Dodaj 1/2 cala wody. Przykryć folią i piec w piekarniku regularnym lub konwekcyjnym 375 do miękkości po przekłuciu, 45 do 60 minut. Gdy jest wystarczająco chłodny do obsługi, obrać buraki i pokroić w kliny; umieścić w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
3
Tymczasem w cienkim sitku drucianym pod zimną bieżącą wodą dobrze spłucz kapary, a następnie osusz papierowymi ręcznikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
4
Wlać oliwę z oliwek do wąskiej 1-do 1 1/2-quart patelni na średnim ogniu. Gdy olej mieni się, dodać kapary i smażyć, delikatnie potrząsając patelnią od czasu do czasu, aż pąki lekko się rozwiną, a krawędzie staną się bladobrązowe i chrupiące, 30 sekund do 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Wlać do drobnego Sitka ustawionego na 1 szklankę miary; kapary przenieść Na Ręczniki papierowe, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
6
Odmierz 3 łyżki zarezerwowanego oleju do małej miseczki i wymieszaj z octem i solą do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Wylać kliny z buraków i delikatnie wymieszać, aby pokryć warstwę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
8
Opłucz koper włoski, posiekaj i zarezerwuj kilka pierzastych zielonych liści. Przycinaj i odrzucaj łodygi, koniec korzenia i wszelkie przebarwione kawałki z głowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
9
Głowę przeciąć na pół wzdłuż, a następnie przeciąć połówki w poprzek na cienkie plasterki w kształcie półksiężyca. Rezerwa 1/4 szklanki pokrojonego kopru włoskiego; resztę dodać do buraków i wymieszać do pokrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
10
Plastry kopru włoskiego wymieszać z pozostałą łyżką oleju. Ułóż na mieszaninie buraków i posyp sałatkę smażonymi kaparami i zarezerwowanymi posiekanymi liśćmi kopru włoskiego (patrz UWAGI).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Cienki-Cienki-
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Magazyn