Sałatka Z Buraków Cebulowych

Sałatka Z Buraków Cebulowych
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i wegańskie przepisy do twojego pudełka z przepisami, Sałatka z buraków cebulowych może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Ta przystawka ma 164 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 9. Za $1.02 za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 30 minut. Mieszanka cebuli, cukru, bazylii i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 37%, co jest raczej złe. Spróbuj Sałatka z buraków i cebuli, Sałatka z pieczonych buraków i czerwonej cebuli, oraz Sałatka z brokułów, buraków i marynowanej cebuli dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Umieść buraki w dużej zamykanej plastikowej torbie; dodaj 2 łyżki oleju. Uszczelnij torbę i wstrząśnij, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokroić Na Paski O Grubości 1/2 CalaPokroić Na Paski O Grubości 1/2 Cala
2
Miejsce na 18. x 12-W. kawałek folii o dużej wytrzymałości w 15-calowym. x 10-w. x 1-w. blacha do pieczenia. Ułóż buraki na folii; złóż folię na burakach i szczelnie zamknij.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
3
Piec w temperaturze 400° przez 1 do 1-1/4 godziny lub do miękkości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
4
Schłodzić do temperatury pokojowej.
5
Pokrój buraki w kostkę; umieść w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
6
Dodaj cebulę. W małej misce wymieszaj octy, cukier, sól, bazylię, pieprz i pozostały olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
7
Polać mieszanką buraków; delikatnie wrzucić do pokrycia. Przykryj i wstaw do lodówki na co najmniej 1 godzinę, kilkakrotnie mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
8
Podawać łyżką cedzakową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia7
Magazyn