Sałatka z brązowo-Czerwonej sałaty z szynką Serrano i kozim serem
Sałatka z brązowej i czerwonej sałaty z szynką Serrano i kozim serem wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 319 kalorii, 30g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na $7.59 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jeśli masz szynkę serrano X3 1/2 cala, brązową sałatę, ocet winny po sherry i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Przynosi ci to Epikurious. Sprawdza się jako danie główne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Grillowanie: bakłażan i kozi ser spirale, Pieczony ser kozi z sałatką z sałaty wiosennej, oraz Sałatka z sałatą, bazylią i ogórkiem z kozim serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ser kozi wymieszać, 2 łyżki oleju z orzechów laskowych, 1/4 łyżeczki rozmarynu i skórki cytryny w małej misce do wymieszania. Doprawić lekko solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Olej Z Orzechów Laskowych
Ser Kozi
Skórka Z Cytryny
Rozmaryn
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Umieść arkusz folii na powierzchni roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
3
Umieść 1 plasterek szynki w środku plastiku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szynka
4
Rozprowadzić obfite 2 łyżki mieszanki sera koziego równomiernie na szynce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Kozi
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Szynka
5
Na masę serową ułożyć pojedynczą warstwę liści szpinaku. Top szpinak z drugim plastrem szynki. Powtórz warstwowanie jeszcze 2 razy. Zaczynając od 1 długiego boku i używając plastikowej folii jako pomocy, zwiń szynkę w stylu galaretki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szpinak
Ser
Galaretka
Rolka
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Szynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
6
Umieść dodatkowy plasterek szynki na szwie, aby pokryć odsłonięte liście sera i szpinaku (rolka będzie około 1 1/2 do 2 cali średnicy). Owinąć szczelnie w plastik. Powtórz z pozostałą szynką, serem i szpinakiem, aby utworzyć drugą roladę. Schłodzić do firmy, co najmniej 6 godzin. (Można przygotować 2 dni wcześniej. Przechowywać w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Szpinak
Ser
Rolka
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Szynka
7
Ubij 1/2 szklanki oleju z orzechów laskowych, 1/4 łyżeczki rozmarynu, ocet Sherry, szalotka i cukier w małej misce. Doprawić sosem solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Ocet Sherry
Olej Z Orzechów Laskowych
Rozmaryn
Szalotka
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Wrzucić sałaty z 1/4 szklanki dressing i 1/4 szklanki orzechów laskowych. Sałatka kopiec w centrum 8 talerzy. Rozpakuj bułki z szynką. Pokrój każdą rolkę na dwanaście 1/2-calowych grubych rund. Ułóż 3 rundy wokół każdej sałatki; posypać sałatkę z pozostałych orzechów, mżawka dressing wokół sałatki i nad szynką rundy, i służyć.