Sałatka z brzoskwiniami i krewetkami Curry
Curry brzoskwinia i sałatka z krewetek jest bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian danie główne. Jedna porcja zawiera 392 kalorie, 28g białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.17 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Udaj się do sklepu i podnieś olej roślinny, cebulę, mieloną kurkumę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka Z Krewetek Curry, Prosta Sałatka Z Krewetek Curry, oraz Curry - Sałatka z krewetek z grillowanym arbuzem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Krewetki gotować w osolonej wodzie, aż tylko nieprzezroczyste, o 30 sekund.
Przełożyć do miski z lodowatą wodą do ostygnięcia.
Krewetki spuścić i umieścić w dużej misce do mieszania.
Dodaj brzoskwinie, cebula, chile, sól, i sok z limonki do krewetek.
Rozgrzać olej na małej patelni do ogrzania.
Dodać przyprawy i zawirować do tostów.
Wlać ciepły olej na mieszaninę krewetek, delikatnie mieszając, aby połączyć.
Kuchenka mikrofalowa 4 pappadums 1 na raz, aż dmuchane i chrupiące, o 50 sekund. Rozbij każdy na kilka dużych kawałków.
Ułóż awokado na 4 talerzach obiadowych, top z mieszaniną krewetek i udekoruj talerze kolendrą i pappadums.
* Wafel-cienki Indyjski chleb; znaleźć w azjatyckiej alejce żywności dobrze zaopatrzonych sklepów spożywczych.