Need a dairy free main course? Brokuły, winogrona, i sałatka z makaronem może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.35 za porcję. Jedna porcja zawiera 658 kalorii, 13g białka, oraz 40 g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka majonezu, brokuły, sól, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Lżejsza Sałatka z brokułów, winogron i makaronu, Sałatka Brokułowo-Winogronowa, oraz Sałatka Z Winogron Brokułowych.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Piec pekan w jednej warstwie w płytkiej patelni 5 do 7 minut lub do lekko tosty i pachnące, mieszając w połowie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
3
Przygotować makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
4
W międzyczasie pokroić różyczki brokułów z łodyg i oddzielić różyczki na małe kawałki za pomocą końcówki noża do parkowania. Oderwij twardą zewnętrzną warstwę łodyg i drobno posiekaj łodygi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuły Florets
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż
5
W dużej misce ubić majonez i kolejne 4 składniki. dodać brokuły, ugotowany na gorąco makaron i winogrona i wymieszać. Przykryć i schłodzić 3 godziny. Boczek i orzechy pekan wymieszać z sałatką tuż przed podaniem.