Sałatka z brokułami i jęczmieniem wędzoną papryką

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj sałatki z brokułami i papryką wędzoną w jęczmieniu. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 619 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.84 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz paprykę, sól koszerna i pieprz, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Brokuły Pieczone Z Wędzoną Papryką Vinaigrette I Marconan Al, Food52 ' s pieczone brokuły z wędzoną papryką Vinaigrette i migdałami Marconan, oraz Zdrowa zupa z brokułów i cheddaru z wędzoną papryką i białą fasolą.
Instrukcje
Dodaj jęczmień do wrzącej osolonej wody i gotuj do miękkości, około 30 do 45 minut.
Dodać brokuły Ostatnie 3 minuty gotowania i gotować do miękkości, ale jeszcze lekko chrupiące.
Spuścić zarówno w durszlaku w zlewie i spłukać pod zimną wodą, aby zatrzymać gotowanie.
Dobrze odcedzić, a następnie dodać do dużej miski do mieszania.
Dodaj oliwę z oliwek na średniej patelni na średnim ogniu. Gdy gorące, dodać czosnek i migdały i mieszać, aż czosnek i migdały będą pachnące, o 1 minutę. Wyłączyć ogień, posypać wędzoną papryką, doprawić solą i pieprzem i mieszać jeszcze przez 30 sekund. Resztki ciepła będą tosty paprykę.
Ostrożnie wymieszać z octem.
Wlać sos na brokuły i jęczmień i wrzucić dobrze wszystko razem. Na koniec dodać rukolę i ser, smak przypraw i dostosować w razie potrzeby.