Sałatka Z Brokułami Czosnkowymi
Czosnek brokuły sałatka może być tylko przystawka szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 185 kalorii, 6G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje 95 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz złote rodzynki, ocet ryżowy, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Ciepła sałatka z brokułów ze smażonym czosnkiem, Azjatycka Sałatka z brokułów z pikantnym sosem Chili-czosnkowym, oraz Świetna Sałatka z brokułów Grega z cytryną, czosnkiem i grzybami Shitake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść wkładkę do parownika w rondlu i napełnij wodą tuż poniżej dna parownika. Przykryć i doprowadzić wodę do wrzenia.
Dodaj brokuły, przykryć, i pary, aż tylko miękkie, 3 do 4 protokół.
Brokuły opłukać pod zimną wodą do ostygnięcia; odstawić.
Rozgrzać oliwę z oliwek na małej patelni na średnim ogniu. Gotować i mieszać orzeszki piniowe w oliwie z oliwek, aż lekko tosty, 2 do 3 protokół; zdjąć z ognia.
W dużej misce ubić ocet ryżowy, olej roślinny, czosnek i pieprz cayenne.
Przenieść brokuły, orzeszki piniowe i rodzynki do octu ryżowego dressing; wrzucić do herbu.