Sałatka z boczku, sałaty, mozzarelli i pomidorów
Sałatka z boczku, sałaty, mozzarelli i pomidorów może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 858 kalorii, 23G białka, oraz 67 g tłuszczu każdy. Na 2,65 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać ser mozzarella, sok z limonki, vinaigrette, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka ziemniaczana z boczkiem i pomidorem, Rozmaryn boczek, sałata i sałatka z pomidorów, oraz Sałatka z kurczakiem z boczkiem, sałatą i pomidorem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem winegret i sok z limonki.
Umieść plastry sera w naczyniu do pieczenia 13 x 9 cali; skropić 1 szklanką mieszaniny vinaigrette i odstawić pozostałą mieszaninę vinaigrette na bok.
Odstawić ser na 20 minut.
Kroimy 1/4 bochenka chleba. Wyjmij chleb, pozostawiając skorupę o grubości 1 cala. (Zarezerwuj górę i środek do innych zastosowań.)
Umieścić skorupę na blasze do pieczenia i szczotkować wewnątrz równomiernie z 1/2 szklanki mieszaniny vinaigrette.
Piec w temperaturze 400 przez 12 do 15 minut lub do złotego koloru; ostudzić. Linia miska chleb z sałatą. Napełnij pomidorem i serem; wierzch boczkiem.
Podawać z pozostałą mieszaniną winegret.
Uwaga: do winegret, użyliśmy oliwy z oliwek Paul Newman vinaigrette.