Sałatka z boczku, sałaty, mozzarelli i pomidorów

Sałatka z boczku, sałaty, mozzarelli i pomidorów
Sałatka z boczku, sałaty, mozzarelli i pomidorów może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 858 kalorii, 23G białka, oraz 67 g tłuszczu każdy. Na 2,65 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać ser mozzarella, sok z limonki, vinaigrette, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka ziemniaczana z boczkiem i pomidorem, Rozmaryn boczek, sałata i sałatka z pomidorów, oraz Sałatka z kurczakiem z boczkiem, sałatą i pomidorem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać razem winegret i sok z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
2
Umieść plastry sera w naczyniu do pieczenia 13 x 9 cali; skropić 1 szklanką mieszaniny vinaigrette i odstawić pozostałą mieszaninę vinaigrette na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Odstawić ser na 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
4
Kroimy 1/4 bochenka chleba. Wyjmij chleb, pozostawiając skorupę o grubości 1 cala. (Zarezerwuj górę i środek do innych zastosowań.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
5
Umieścić skorupę na blasze do pieczenia i szczotkować wewnątrz równomiernie z 1/2 szklanki mieszaniny vinaigrette.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
6
Piec w temperaturze 400 przez 12 do 15 minut lub do złotego koloru; ostudzić. Linia miska chleb z sałatą. Napełnij pomidorem i serem; wierzch boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okra, Posiekana (mrożona Lub świeża)Okra, Posiekana (mrożona Lub świeża)
Papryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I PosiekanaPapryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I Posiekana
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Podawać z pozostałą mieszaniną winegret.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
8
Uwaga: do winegret, użyliśmy oliwy z oliwek Paul Newman vinaigrette.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia19
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn