Sałatka z boczkiem i jajkiem na ciepło
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj ciepłego boczku i sałatki jajecznej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 205 kalorii. Ten bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap przepis służy 4 i kosztuje 1,28 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz ocet sherry, mesclun, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Boczek z jajkiem makaron z serem, Ciepła sałatka ziemniaczana z boczkiem, oraz Sałatka Ze Szpinakiem Na Ciepło dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć oliwę z octu, bazylii i pietruszki. Doprawić solą i pieprzem.
Dodaj mesclun i wrzucić dobrze.
Roztopić masło w patelni nonstick.
Dodać boczek; gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż chrupiące, 2 protokół. Szybko wymieszać jajka i gotować, aż ledwo jajecznica, o 15 sekund.
Wyjmij z ognia, aby zapobiec przegotowaniu. Łyżką nad sałatką, wrzucić i podawać.