sałatka z białej fasoli z selerem i miętą (a czasem z tuńczykiem)

sałatka z białej fasoli z selerem i miętą (a czasem z tuńczykiem)
Sałatka z białej fasoli z selerem i miętą (a czasem z tuńczykiem) to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 8 porcjami. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 260 kalorii. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz czosnek, kombu, szalotka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cytrynowa Sałatka z białej fasoli, Tunanu i selera, Sałatka z fasoli, Tunanu i selera, oraz Sałatka z fasoli, Tunanu i selera dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wypłucz fasolę i zbierz na małe kamienie lub zanieczyszczenia. Namoczyć fasolę w zimnej wodzie na noc z 2-calowym kawałkiem kombu.Wylej płyn do namaczania i umieść fasolę i inne składniki do gotowania w garnku 6-litrowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
KombuKombu
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodaj wystarczającą ilość zimnej wody, aby napełnić garnek do połowy pełny. Doprowadzić do wrzenia. Dusić 1 do 1 godzin, aż fasola będzie miękka. Wyłączyć ogień, dodać łyżkę koszernej soli i pozostawić do ostygnięcia w płynie do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Odcedzić i wyrzucić płyn do gotowania, cebulę, seler i kombu.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
KombuKombu
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Składniki dressingu ubić w małej misce, aż emulsified.To zrobić sałatkę, przenieść gotowaną fasolę do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodaj seler, pokrojoną szalotkę, świeżą miętę i (opcjonalnie tuńczyka.)
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Miętaświeża Mięta
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
6
Wlać sos na fasoli i wrzucić do blend.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
7
Podawać w temperaturze pokojowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia45
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn