Sałatka z białej fasoli i czerwonej papryki z sosem sosnowym

Sałatka z białej fasoli i czerwonej papryki z sosem sosnowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj sałatkę z białej fasoli i czerwonej papryki z sosem orzechowym. Jedna porcja zawiera 239 kalorii, 5G białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka soli, oliwki, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest solidne. Spróbuj Sałatka z pieczonej czerwonej papryki z sosem Boczkowym i orzeszkami piniowymi, Kolacja: sałatka z pieczonej czerwonej papryki z sosem z boczku i orzeszkami piniowymi, oraz Sałatka Z Czerwonej Papryki Z Białej Fasoli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu obficie zalać fasolę wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodać 1 ząbek czosnku i doprowadzić do wrzenia. Przykryć częściowo i dusić na małym ogniu, aż fasola będzie prawie miękka, około 1 godziny i 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
3
Dodaj 1 1/2 łyżeczki soli i gotuj na wolnym ogniu, aż fasola będzie miękka, o 20 minut dłużej. Odmierz i rezerwy 1/4 szklanki płynu do gotowania fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
W międzyczasie rozgrzej brojlery. Spłaszczyć czerwoną paprykę dłońmi i szczotkować skórki z olejem; ułóż stronę skóry na blasze do pieczenia. Broil 5 cali od ciepła przez około 8 minut, lub do skórki są pęcherze i zwęglone w miejscach.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
5
Papryki przełożyć na talerz i ułożyć na parze i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
6
Usuń skórki i pokroić paprykę wzdłuż na 1-calowe paski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
7
W płytkiej misce zalej chleb wodą i odstaw na 5 minut. Grubo posiekać 1 pozostały ząbek czosnku. W maszynce połączyć chleb z czosnkiem, orzeszkami pinii, sokiem z cytryny, oliwą z oliwek i 1/4 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Dodaj zarezerwowane 1/4 szklanki ciepłego płynu do gotowania fasoli i puree, aż sos będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
9
Przełożyć do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
10
Fasolę dokładnie odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
11
Dodać je do sosu wraz z 2 łyżkami natki pietruszki; złożyć je do sosu. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
12
Udekorować czerwoną papryką, oliwkami i pozostałą 1 łyżką natki pietruszki i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia26
Magazyn