Sałatka z bazylią i bułką (Aka Pesto Tabouli)
Sałatka z bazylią i bułką (Aka Pesto Tabouli) może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przypraw. Ten przepis służy 4. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 213 kalorii, 6G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz liście bazylii, sól, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jest dostarczany przez blog.fatfreevegan.com. biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest solidne. Podobne przepisy to Sałatka Kuskus Lub Bułka Z Selerem, Souvlakia jagnięca z sałatką Bulgarską, oraz Szwajcarska Sałatka Z Chard I Bulgar.
Instrukcje
Zdjąć z ognia i przykryć.
Odstawić na około 20 minut, aż pszenica będzie miękka i wchłonie wodę.
Umieść orzechy włoskie w robocie kuchennym i puree. I bazylia, czosnek i połowa soku z cytryny i proces, aż powstanie Gruba pasta.
Połączyć bulgur z pesto, pomidory i ogórek, i dobrze wrzucić. Doprawić do smaku pozostałym sokiem z cytryny i oliwą z oliwek (w razie potrzeby).
Podawać w temperaturze pokojowej lub schłodzone, przyozdobione dodatkową bazylią. Można to bardzo łatwo zrobić sałatkę danie główne, dodając ciecierzycę lub białą fasolę do bułki.
Podawać z zieloną sałatką na wspaniały lekki posiłek.