Sałatka Z Awokado I Szpinakiem Brzoskwiniowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj sałatkę ze szpinaku z awokado i brzoskwinią. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 253 kalorii, 3G białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 2 i kosztuje 1,27 USD za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 15 minut. Jeśli masz pod ręką awokado, sok z limonki, mieloną musztardę dash i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy obejmują Sałatka z grillowanej brzoskwini, awokado i kraba z sosem z awokado i brzoskwini, Grillowana Sałatka Z Brzoskwini I Awokado, oraz Grillowana Sałatka brzoskwiniowo-awokado.
Instrukcje
W słoiku z obcisłą pokrywką połącz pierwsze sześć składników; dobrze wstrząśnij. Podziel szpinak na dwa talerze sałatkowe; na wierzch z pomidorami, brzoskwinią i awokado.