Sałatka z awokado i rukoli
Sałatka z awokado i rukoli jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje 63 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 128 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oleju roślinnego, rukoli, sosu sojowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka Z Rukoli, Awokado I Mango, Sałatka z rukoli, pomarańczy i awokado, oraz Sałatka Z Rukoli, Awokado I Orzechów Włoskich.
Instrukcje
Wymieszaj ocet, cebulę, jabłko, sos sojowy i cukier, aż cukier się rozpuści, a następnie wymieszaj z olejem.
Tuż przed podaniem wrzucić rukolę z wystarczającą ilością dressingu do płaszcza. Ćwiartka, dół i obrać awokado, a następnie pokroić w poprzek na plasterki o grubości 1/4 cala. Delikatnie wrzucić rukolą.
* Rukolę można przyciąć 1 dzień wcześniej i schłodzić w szczelnej torbie wyłożonej wilgotnymi ręcznikami papierowymi.* Dressing można zrobić 2 dni wcześniej i schłodzić, przykryć. Przed użyciem wymieszać lub wstrząsnąć.