Sałatka z awokado i krewetkami

Sałatka z awokado i krewetkami
Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj sałatkę z awokado i krewetkami. Ten przepis daje 4 porcje po 206 kalorii , 14 g białka i 13 g tłuszczu każda. Za 2,42 USD za porcję przepis ten pokrywa 19% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i kup awokado, czosnek, paprykę i kilka innych rzeczy, aby przygotować go dzisiaj. Niewiele osób przygotowało ten przepis, ale jedna osoba powiedziałaby, że trafił w sedno. Od przygotowania do podania przepis zajmuje około 20 minut . Jest dostarczany przez Taste of Home. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, bezmleczną, paleolityczną i pierwotną . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 72% . Ta ocena jest dobra. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się także : Awokado słodkie lassi - Jak zrobić Awokado Lassi - Indyjska sałatka z awokado, awokado i pomidorów z grillowanymi krewetkami oraz Sałatka z awokado i mango z grillowanymi krewetkami .

Instrukcje

1
W małej misce ubij pierwsze 10 składników. Podziel sałatę rzymską na cztery talerze; na wierzchu umieść krewetki i awokado.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paluszki Krabowe, Porwane Na KawałkiPaluszki Krabowe, Porwane Na Kawałki
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
Szkło MarsalaSzkło Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Częściowo Rozmrożonych I Pokrojonych W PlasterkiOpakowanie Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Częściowo Rozmrożonych I Pokrojonych W Plasterki
Mrożone Ciasto Funtowe, Rozmrożone, Pokrojone Na Plastry O Grubości Od 1/4 Do 1/2 CalaMrożone Ciasto Funtowe, Rozmrożone, Pokrojone Na Plastry O Grubości Od 1/4 Do 1/2 Cala
2
Skropić dressingiem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Magazyn