Sałatka z awokado i homara

Sałatka z awokado i homara
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj sałatki z awokado i homara. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 255 kalorii, 18g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Na 2,27 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka homarów, cukier, sos sojowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest solidne. Spróbuj Sałatka z homara, awokado i grejpfruta, Sałatka z homara, awokado i fety z cytrynowym winegretem, oraz Grillowane ogony homara z sałatką z nektarynki i awokado dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku z wrzącą wodą, gotować homary, aż staną się jasne czerwone, o 13 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
HomarHomar
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Odcedzić i ostudzić. Odkręć ogony i pazury. Złamać pazury i usunąć mięso; pokroić na duże kawałki. Za pomocą nożyczek kuchennych rozetnij łuski ogona wzdłuż środka i usuń mięso ogona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
3
Usunąć czarny przewód pokarmowy i wyrzucić.
4
Pokroić mięso ogona w 1-calowe medaliony. Przykryć i schłodzić mięso homara.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso HomaraMięso Homara
MięsoMięso
5
W dużej misce, połączyć ocet z sosem sojowym, imbir i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SojowySos Sojowy
OcetOcet
ImbirImbir
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Ubijamy olej do emulgowania, następnie doprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
7
Dodać rukolę i homara i wrzucić delikatnie, następnie dodać awokado i wrzucić tylko do ubranego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rukiew WodnaRukiew Wodna
AwokadoAwokado
HomarHomar
8
Podawać schłodzone.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn