Sałatka Z Awokado Grejpfrutowego
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i całe 30 przepisy do twojego pudełka z przepisami, Sałatka z awokado grejpfrutowego może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Ten hor d ' oeuvre ma 200 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Za 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Przynosi ci smak domu. Jeśli masz pod ręką sok z cytryny, ząbek czosnku, sok pomarańczowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Z łyżką wynik 72%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Sałatka Z Awokado I Grejpfruta, Sałatka z awokado i grejpfruta, oraz Sałatka Z Awokado Grejpfrutowego.
Instrukcje
Podziel sałatę na osiem talerzy sałatkowych. Ułóż grejpfruta, awokado i cebulę na sałacie.
W małej misce wymieszaj sok pomarańczowy, olej, sok z cytryny, kminek, czosnek i sos pieprzowy; skrop sałatki.
Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to świetny wybór na sałatkę. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Miguel Torres Cordillera Chardonnay z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Miguel Torres Cordillera Chardonnay]()
Miguel Torres Cordillera Chardonnay
Nos wykazuje wielką złożoność aromatyczną, odsłaniając nuty kwiatowe, brzoskwinię i liczi. Świeże na podniebieniu, z soczystą kwasowością i smugą brandy, która jest znakiem rozpoznawczym wapiennych gleb Limari.Wysublimowany z kawiorem. Idealny dla partnera do pstrąga i wędzonego łososia, świeżych owoców morza i wszystkich dań rybnych, pieczonych lub w sosie.