Sałatka z arbuza, pomidora i mięty
Arbuz, pomidor i sałatka mięta może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 144 kalorie, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 97 centów za porcję. Mieszanka fety, mięty, pomarańczy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z pomidorów, arbuza i mięty, Sałatka Arbuzowo-Pomidorowa Z Fetanem I Miętą, oraz Sałatka z pomidorów, arbuza i fety z dressingiem miętowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odciąć i wyrzucić skórkę arbuza.
Pokroić arbuza w 1-calowe kostki, usuwając wszelkie nasiona w razie potrzeby.
Przenieś do miski do serwowania. Przykryć i przechowywać w lodówce do ostygnięcia, co najmniej 1 godzinę i do 12 godzin.
Dodaj pomidory, cebulę i miętę do arbuza i delikatnie wrzuć.
Dodaj fetę i wrzuć ponownie.
Z letnich spotkań Rick Rodgers, (C) © kwiecień 2008 William Morrow