Sałatka z ajerkoniakiem i żurawiną

Sałatka z ajerkoniakiem i żurawiną
Sałatka z ajerkoniakiem i żurawiną może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 9 porcji z 219 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka bita polewa mix, instant Vanilla budyń mix, galaretka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski spoonacular wynik 10%. Podobne przepisy to Sałatka Żelatynowa Z Żurawiną I Ajerkoniakiem, Ciasto Żurawinowe Z Ajerkoniakiem, oraz Sernik Żurawinowo-Ajerkoniasty.

Instrukcje

1
W rondlu wymieszać budyń waniliowy, żelatynę cytrynową i 2 szklanki wody. Doprowadzić do wrzenia, stale mieszając. Wymieszać z sokiem z cytryny. Schłodzić do częściowego ustawienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekka Bita Polewa (taka Jak Cool Whip®)Lekka Bita Polewa (taka Jak Cool Whip®)
żelatyna O Smaku Cytrynowymżelatyna O Smaku Cytrynowym
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Żelatynę malin rozpuścić w 1 szklance wrzącej wody. Zmiksować w sosie żurawinowym i dodać orzechy pekan. Schłodzić do częściowego ustawienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna O Smaku Malinowymżelatyna O Smaku Malinowym
Sos żurawinowySos żurawinowy
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
3
Przygotować ubitą polewę zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Złożyć w gałce muszkatołowej. Złożyć ubitą polewę do mieszanki budyniu waniliowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
4
Wlać do szklanego naczynia 9 x 13 cali. Wyluzuj, aż się uspokoisz.
5
Wlać mieszankę żurawinową na mieszankę budyniową. Schłodzić przez 6 godzin przed podaniem rodzinie i przyjaciołom.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W PlasterkiBrzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn