Sałatka z ajerkoniakiem i żurawiną

Sałatka z ajerkoniakiem i żurawiną
Sałatka z ajerkoniakiem i żurawiną może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 9 porcji z 219 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka bita polewa mix, instant Vanilla budyń mix, galaretka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski spoonacular wynik 10%. Podobne przepisy to Sałatka Żelatynowa Z Żurawiną I Ajerkoniakiem, Ciasto Żurawinowe Z Ajerkoniakiem, oraz Sernik Żurawinowo-Ajerkoniasty.

Instrukcje

1
W rondlu wymieszać budyń waniliowy, żelatynę cytrynową i 2 szklanki wody. Doprowadzić do wrzenia, stale mieszając. Wymieszać z sokiem z cytryny. Schłodzić do częściowego ustawienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie żelatyny TruskawkowejOpakowanie żelatyny Truskawkowej
żelatyna O Smaku Cytrynowymżelatyna O Smaku Cytrynowym
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Żelatynę malin rozpuścić w 1 szklance wrzącej wody. Zmiksować w sosie żurawinowym i dodać orzechy pekan. Schłodzić do częściowego ustawienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna O Smaku Malinowymżelatyna O Smaku Malinowym
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
3
Przygotować ubitą polewę zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Złożyć w gałce muszkatołowej. Złożyć ubitą polewę do mieszanki budyniu waniliowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 KaloriamiStandardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
4
Wlać do szklanego naczynia 9 x 13 cali. Wyluzuj, aż się uspokoisz.
5
Wlać mieszankę żurawinową na mieszankę budyniową. Schłodzić przez 6 godzin przed podaniem rodzinie i przyjaciołom.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn