Sałatka Yuca
Sałatka Yuca jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przystawka. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 328 kalorii, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 7 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz oscar Mayer boczek, czosnek, papryka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Bolitas de Yuca y Queso (Kulki Yuca nadziewane serem), Buñuelos de Yuca y Queso (frytki Jukańskie i serowe), oraz Kolumbijski chleb Yuca (Pan de Yuca) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odetnij oba końce yuca. Obierz grubą brązową skórę; obierz ponownie, aby uzyskać jasną białą skórę.
Przetnij yuca wzdłuż na pół; usuń włóknisty przewód w środku.
Pokroić w 1-calowe kostki. (Powinieneś mieć około 6 kubków kostek.)
Umieścić w dużym rondlu; dodać wystarczającą ilość wody, aby całkowicie pokryć yuca.
Dodać ocet i sól; wymieszać. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego; gotować 25 do 30 min. albo dopóki yuca nie będzie czuła.
Drenaż. Całkowicie fajne.
Wymieszać majonez, papryka, cebula, czosnek i boczek w dużej misce.
Dodać yuca; lekko wymieszać.
Podawać natychmiast lub przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do służyć.