Przepis na sałatkę włoską z tuńczykiem może zaspokoić głód śródziemnomorski w około 15 minut. Na 3,14 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 259 kalorii, 29g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Jeśli masz karczochy serca, sałatki, pomidory śliwkowe i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest super. Spróbuj Sałatka Włoska Rozrzucona, Sałatka Włoska Podrzucona, oraz Sałatka Włoska Rozrzucona dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wrzucić wszystkie składniki z wyjątkiem dressing w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Dodać opatrunek tuż przed podaniem; lekko wymieszać.
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 60 dolarów.