Włoska sałatka może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 93 kalorie, 3G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 15. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz trzy serowe tortellini, paprykę, paprykę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Włoska Sałatka Sub, Sałatka Włoska, oraz Duża Sałatka Włoska.
Instrukcje
1
Umieścić mieszankę opatrunkową, wodę i ocet w cruet lub innym pojemniku z ciasną pokrywką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mix Sosów Sałatkowych
Ocet
Woda
2
Dodać olej; przykryć. Wstrząsnąć, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony Cukier
Olej Do Smażenia
3
Pozostałe składniki połączyć w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
4
Dodać 1/2 szklanki opatrunku; wrzucić lekko. Kryć się.
5
Przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny. Wymieszać przed podaniem.
Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Casaloste Chianti Classico Riserva. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 28 dolarów.