Sałatka Włoska

Sałatka Włoska
Włoska sałatka może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 93 kalorie, 3G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 15. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz trzy serowe tortellini, paprykę, paprykę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Włoska Sałatka Sub, Sałatka Włoska, oraz Duża Sałatka Włoska.

Instrukcje

1
Umieścić mieszankę opatrunkową, wodę i ocet w cruet lub innym pojemniku z ciasną pokrywką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mix Sosów SałatkowychMix Sosów Sałatkowych
OcetOcet
WodaWoda
2
Dodać olej; przykryć. Wstrząsnąć, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
3
Pozostałe składniki połączyć w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodać 1/2 szklanki opatrunku; wrzucić lekko. Kryć się.
5
Przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny. Wymieszać przed podaniem.

Wyposażenie

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Casaloste Chianti Classico Riserva. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 28 dolarów.
Casaloste Chianti Classico Riserva
Casaloste Chianti Classico Riserva
Intensywny rubinowy kolor czerwony. Jego bukiet łączy typowe owocowe aromaty Sangiovese (takie jak jeżyna, Dojrzała marasca, śliwka) z eleganckimi nutami drewna. Na podniebieniu jest aksamitny i harmonijny z doskonałą równowagą między kwasowością a słodkimi taninami. Starzejące się Wino, daje najlepsze z 5 roku po żniwach idzie z grillowanym czerwonym mięsem. Jego harmonia i typowość są również doskonale wywyższone przez dojrzewające sery.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia0
Magazyn