Sałatka wołowa z limonką i kolendrą

Sałatka wołowa z limonką i kolendrą
Sałatka wołowa z limonką i kolendrą to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.11 za porcję. Jedna porcja zawiera 660 kalorii, 36g białka, oraz 36 g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka liści szpinaku baby, sok z limonki, imbir i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Chile Lime Salmon Fajita Sałatka z Cilantro Lime Vinaigrette, Chipotle Lime Sałatka z grillowanych krewetek w sosie z limonki Cilantro, oraz Tajskie Tacos wołowe z limonką-kolendra Slaw.

Instrukcje

1
Przygotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
2
Ochłoń.
3
Tymczasem proces kolendry i następne 4 składniki w blenderze 10 sekund lub do gładkiej. Gotować polędwicę mieloną w oleju na dużej patelni na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, 5 do 7 minut lub aż mięso kruszy się i nie jest już różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwica MielonaPolędwica Mielona
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodaj zieloną cebulę i imbir i gotuj często mieszając, 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
5
Dodać szpinak i sól; gotować, ciągle mieszając, 1 minutę lub tylko do czasu, aż szpinak zwiędnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
6
Wrzucić sałatę, ryż i mieszaninę wołowiny każdy z 1/4 mieszanki Cilantro Puchar. Sałatę, ryż i mieszaninę wołowiny podzielić równomiernie między 4 Indywidualne talerze do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Garść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo PosiekanychGarść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo Posiekanych
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
7
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćŚredni
Gotowe W31 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia47
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn