Sałatka wołowa z limonką i kolendrą

Sałatka wołowa z limonką i kolendrą
Sałatka wołowa z limonką i kolendrą to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.11 za porcję. Jedna porcja zawiera 660 kalorii, 36g białka, oraz 36 g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka liści szpinaku baby, sok z limonki, imbir i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Chile Lime Salmon Fajita Sałatka z Cilantro Lime Vinaigrette, Chipotle Lime Sałatka z grillowanych krewetek w sosie z limonki Cilantro, oraz Tajskie Tacos wołowe z limonką-kolendra Slaw.

Instrukcje

1
Przygotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
2
Ochłoń.
3
Tymczasem proces kolendry i następne 4 składniki w blenderze 10 sekund lub do gładkiej. Gotować polędwicę mieloną w oleju na dużej patelni na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, 5 do 7 minut lub aż mięso kruszy się i nie jest już różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwica MielonaPolędwica Mielona
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj zieloną cebulę i imbir i gotuj często mieszając, 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
5
Dodać szpinak i sól; gotować, ciągle mieszając, 1 minutę lub tylko do czasu, aż szpinak zwiędnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
6
Wrzucić sałatę, ryż i mieszaninę wołowiny każdy z 1/4 mieszanki Cilantro Puchar. Sałatę, ryż i mieszaninę wołowiny podzielić równomiernie między 4 Indywidualne talerze do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Groszek Goya®Groszek Goya®
7
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćŚredni
Gotowe W31 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia47
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn