Sałatka wołowa z limonką i kolendrą
Sałatka wołowa z limonką i kolendrą to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.11 za porcję. Jedna porcja zawiera 660 kalorii, 36g białka, oraz 36 g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka liści szpinaku baby, sok z limonki, imbir i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Chile Lime Salmon Fajita Sałatka z Cilantro Lime Vinaigrette, Chipotle Lime Sałatka z grillowanych krewetek w sosie z limonki Cilantro, oraz Tajskie Tacos wołowe z limonką-kolendra Slaw.
Instrukcje
Przygotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Tymczasem proces kolendry i następne 4 składniki w blenderze 10 sekund lub do gładkiej. Gotować polędwicę mieloną w oleju na dużej patelni na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, 5 do 7 minut lub aż mięso kruszy się i nie jest już różowy.
Dodaj zieloną cebulę i imbir i gotuj często mieszając, 3 minuty.
Dodać szpinak i sól; gotować, ciągle mieszając, 1 minutę lub tylko do czasu, aż szpinak zwiędnie.
Wrzucić sałatę, ryż i mieszaninę wołowiny każdy z 1/4 mieszanki Cilantro Puchar. Sałatę, ryż i mieszaninę wołowiny podzielić równomiernie między 4 Indywidualne talerze do serwowania.
Dekorować, w razie potrzeby.