Sałatka Wiosenna
Wiosenna sałatka to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 501 kalorii, 11g białka, oraz 38 g tłuszczu. Kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Ten przepis jest lubiany przez 87 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Wiosna. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, winogrona, brokuły i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Wiosenna Sałatka Cobb z malinową bazylią Vinaigrette + sałatka ze słoika Mason, 5 łatwych pomysłów na zdrową sałatkę wiosenną-grecka sałatka ziemniaczana (bez jajek) - Kot Cora - 50 kobiet w żywności, oraz Sałatka Wiosenna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Odcedzić, pokruszyć i odstawić.
W dużej salaterce, wrzucić razem boczek, brokuły, seler, zielona cebula, zielone winogrona, czerwone winogrona, rodzynki i migdały.
Ubić razem majonez, ocet i cukier.
Wlać sos na sałatkę i wrzucić do płaszcza. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.