Sałatka wieprzowo-szpinakowa Polana miodem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj sałatki wieprzowej i szpinakowej z lukrem w miodzie. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 2,53 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 431 kalorii, 26g białka, oraz 20 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz liście szpinaku, sos balsamiczny winegret, liście rozmarynu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać suszoną żurawinę, można podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Śniadaniowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kotlety wieprzowe polane miodem i sałatka z pomidorów, Łosoś glazurowany miodowo-sojowy ze szpinakiem i papryką, oraz Polędwiczki Wieprzowe Polędwiczki Z Miodem.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 218°.
Wymieszaj sos, miód i rozmaryn w średniej misce do mikrofalówki; pędzel 1 łyżka. na mięso w płytkiej patelni. Odstawić pozostałą mieszankę opatrunkową na bok.
Pieczemy mięso od 20 do 25 min. lub do czasu zakończenia (160F).
Dodać jabłka do pozostałej mieszaniny dressing; wrzucić do herbu. Mikrofalówka na wysokości 1 min. albo tylko do ogrzania. Wrzucić ze szpinakiem w dużej misce. Pokroić mięso.
Dodaj do sałatki; wrzucić lekko. Wierzch z żurawiną.