Sałatka wieprzowo-ryżowa z pikantnym sosem pomidorowym

Sałatka wieprzowo-ryżowa z pikantnym sosem pomidorowym może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 68g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 937 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 4,52 zł za porcję, ten przepis okładki 66% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, cebulę, ser colby-jack i kilka innych rzeczy do zrobienia dzisiaj. Aby wykorzystać gotowany biały ryż można śledzić to danie główne z Zdrowy Surowy Budyń Czekoladowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 90%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Posiekana Sałatka z pikantnym sosem wieprzowo-maślanym, Południowo-zachodnia Sałatka ryżowo-fasolowa ze słodkim i pikantnym sosem, oraz Sałatka z czarnej fasoli i ryżu z pikantnym sosem limonkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 6 składników wymieszać w dużej misce.
Ubij razem cukier i sok z limonki; delikatnie wymieszaj awokado, 1/4 szklanki kolendry i przyprawy Cajun.
Dodaj do mieszanki wieprzowej, wymieszaj z pikantnym sosem pomidorowym i delikatnie wrzuć. Przykryć i schłodzić 30 minut.
Sałatkę podawać na liściach sałaty i posypać pozostałą 1/4 szklanki kolendry.*1 1/2 funtów polędwiczki wieprzowej lub bez kości 1/2-calowy-grube kotlety wieprzowe, pokroić w paski 1/2-calowy i gotowane w 2 łyżki oleju na dużej patelni na średnim ogniu przez 7 minut, może być podstawiony.