Sałatka Warzywna Pieczona W Ogniu

Sałatka Warzywna Pieczona W Ogniu
Sałatka warzywna pieczona w ogniu to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Na $1.8 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 272 kalorie. Mieszanka papryki, pomidory, lekko liści mięty, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa Jarzynowa Z Pomidorów Pieczonych Na Ogniu, Zupa Jarzynowa Z Pomidorów Pieczonych Na Ogniu, oraz Grillowane Cioppino z pieczonym na ogniu przecierem pomidorowo-warzywnym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zbuduj Drewniany ogień* w obozowym grillu lub pierścieniu ogniowym, używając około 4 kłód i podpałki; pozwól spalić się do średniej (możesz trzymać rękę 5 w. powyżej ruszt do gotowania tylko 5 do 7 sekund), około 1 godziny. Dostosuj ogień tak, aby był gruby obszar żaru i mniejszych kłód w środku i większych kłód po bokach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Czosnek rozgnieść, włożyć do małej miseczki z octem i odstawić. W dużej misce wrzuć cukinię, kukurydzę i pomidory z 2 łyżkami. olej, 1/2 łyżeczki. sól i 1/4 łyżeczki. pepper.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
CukiniaCukinia
OcetOcet
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
KukurydzaKukurydza
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Umieść cebulę w żarze między mniejszymi kłódkami i gotuj, obracając co około 10 minut, aż całkowicie czarna i miękka po wyciśnięciu szczypcami, 25 do 40 minut. W międzyczasie, ustawić papryki na Żarze i gotować, obracając co kilka minut, aż całkowicie zwęglone, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzczypceSzczypce
4
Warzywa przełożyć na deskę i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
5
Ustaw ruszt do gotowania na miejscu, jeśli używasz przenośnego. Grilluj cukinię, kukurydzę i pomidory (w partiach, w razie potrzeby), obracając od czasu do czasu, aż pojawią się ślady grilla, od 5 do 35 minut, w zależności od odległości od ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
CukiniaCukinia
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Z cebuli i papryki zdjąć poczerniałe wierzchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
CebulaCebula
7
Pokrój ziarna kukurydzy z kolb do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna KukurydzyZiarna Kukurydzy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Pozostałe warzywa pokroić w plasterki lub paski, odrzucając nasiona; dodać do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
NasionaNasiona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Wymieszać pozostałe 6 łyżek. olej do octu z pozostałą 1/4 łyżeczki. każda sól i pieprz. Wrzucić delikatnie z warzywami, dodać miętę i więcej soli i pieprzu, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WarzywaWarzywa
OcetOcet
MiętaMięta
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
10
* Lub gotować wszystkie warzywa na (ale nie w) medium (350 do 45
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
11
opalanie węglem drzewnym, dodawanie 8 brykietów co 30 minut.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia30
Magazyn