Sałatka Warzywna Pieczona

Sałatka Warzywna Pieczona
Sałatka warzywna pieczona jest bezglutenowe i wegańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 478 kalorii, 19g białka, oraz 7G tłuszczu. Na 2,14 zł za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sok z cytryny, tymianek, ciecierzyca, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać ciecierzycę, można śledzić to danie główne z Ciasteczka bez alergenów jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Sałatka z pieczonych warzyw i mozzarelli z kremową sałatką Pesto, Pieczona i marynowana przepiórka z ciepłą wiosenną sałatką warzywną, oraz Pieczeń Warzywna Dijon.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn