Sałatka truskawkowo-szpinakowa i jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 518 kalorii, 7G białka, oraz 35 g tłuszczu. Na 3,57 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Udaj się do sklepu i odbierz szpinak, oliwę z oliwek, mak i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest spektakularne. Podobne przepisy to Sałatka truskawkowa awokado szpinakowa z Truskawkowym winegretem #SundaySupper, Sałatka ze szpinakiem Truskawkowym z sosem truskawkowym, oraz Sałatka szpinakowo-truskawkowa z winegretem Truskawkowym.
Instrukcje
1
W średniej misce, ubić razem nasiona sezamu, mak, cukier, oliwa z oliwek, ocet, papryka, sos Worcestershire i cebula. Przykryć i schłodzić przez godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
Płatki Kokosowe, Prażone, Opcjonalnie
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Uncje Płynu świeżej Wody
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny