Sałatka Tilapia Po Kubańsku

Sałatka Tilapia Po Kubańsku
Need a bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i danie główne pescatarian? Sałatka z tilapii w stylu kubańskim może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 364 kalorie, 31g białka, oraz 6G tłuszczu. Na $4.2 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sok ananasowy, liście mięty, kawałki ananasa i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Glazurowany cukier Loaf ananas i Homar Sałatka przyozdobiona tosty kokosowe i kubański styl cytrusów Grillowane krewetki, Kurczak Po Kubańsku, oraz Świeża Szynka W Stylu Kubańskim dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W szklanym kubku miarowym o pojemności 1 szklanki, ubij wszystkie składniki opatrunku trzepaczką do drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Ustaw sterowanie piekarnikiem na pieczenie. Na stojaku w patelni brojlerów umieść ryby; spryskaj szczyty ryb sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
PiekarnikPiekarnik
3
Wierzch ryby posypać 2 łyżkami soku z limonki i przyprawioną solą. Broil z Topy 4 do 6 cali od ciepła 6 do 8 minut lub aż ryby płatki łatwo z widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól SezonowanaSól Sezonowana
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
RybyRyby
4
Tymczasem na każdym z 4 talerzy ułóż 1 szklankę sałatek. Podziel ananasa między talerze.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
AnanasAnanas
5
Umieść rybę na zieleni lub obok niej.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
RybyRyby
6
Posypać zieleniną i rybą miętą.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
RybyRyby
MiętaMięta
7
Podawać z sosem.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Tilapian w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn