Sałatka taco z wołowiną VELVEETA Easy
Przepis VELVEETAn łatwa Sałatka z wołowiną Taco jest gotowa w około 30 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja zawiera 221 kalorii, 6G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 52 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 30. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać pomidor, velveetaâ, sałata lodowa, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Łatwa Patelnia Z Wołowiną Taco, Łatwe Sałatki Z Wołowiną Taco, oraz Łatwa Patelnia Z Wołowiną Taco dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować mięso i cebulę z mieszanką przyprawową i wodą na dużej patelni zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Wymieszać kukurydzę i AKSAMITKĘ; przykryć. Gotować na małym ogniu 5 min. lub dopóki VELVEETA nie zostanie całkowicie stopiona i mieszanina zostanie dobrze wymieszana, często mieszając.
Łyżka sałaty tuż przed podaniem; wierzch z pomidorami.
Podawać z chipsami tortilla.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.