Sałatka Taco Po Meksykańsku
Meksykańska Sałatka Taco to meksykański przepis, który służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 226 kalorii, 25g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 2,17 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać oliwę z oliwek, czosnek, papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Meksykańska Sałatka Taco, Spaghetti Squash Taco Salad Style, oraz Sałatka Taco Z Krewetkami W Stylu Południowo-Zachodnim.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu. Wymieszać cebulę i czosnek; gotować i mieszać, aż cebula zmięknie i okazało półprzezroczyste, o 5 protokół.
Dodaj indyka i mieszaj, aż będzie kruchy i nie będzie już różowy. Doprawić chili w proszku, kminkiem, oregano, pieprzem cayenne, fasolą i salsą. Gotować na średnim ogniu, aż mieszanina jest gotowanie i fasola są gorące, o 5 protokół.
Sałatę, marchew i czerwoną paprykę podzielić na 4 talerze. Łyżka mieszaniny indyka overtop służyć.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 21 dolarów.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Uprawiana w apelacji, która doświadcza chłodnych lat i łagodnych zim, ta Pinot Noir oferuje ekscytujący kontrast z kalifornijską butelką Coppoli, wyrażając delikatniejszą strukturę tanin i wyższą kwasowość, która czyni ją elegancką i proporcjonalną. To wino odzwierciedla istotę apelacji i smaki, które czynią Oregon Pinot Noir tak pożądanym.Lekkie i stylowe podniebienie prezentuje świeżo zebranąjakość, żywą kwasowość i dobrze zbalansowaną dębową słodycz.Ten rocznik jest owocem z satynową elastyczną teksturą i dojrzałymi taninami. Dzięki starannemu doborowi beczek notatki z grillowanych migdałów i pieczywa tostowego są pięknie wkomponowane w matrycę smakową.