Sałatka taco Jamiego
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj sałatki Taco Jamiego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 431 kalorii, 40g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.54 za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz chrupiące taco, mieloną wołowinę, pomidory śliwkowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka z kurczakiem Jamiego, Sałatka Jamiego z klonowym czerwonym winem Vinaigrette, oraz Fioletowa Sałatka ziemniaczana Jamiego Olivera dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 1-quart, podgrzać 1 szklankę wody, a niegotowany ryż i polewa (z Hamburger Helper box) do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu około 25 minut lub aż ryż jest gotowane i ciecz jest wchłaniany.
Tymczasem w 12-calowej patelni nonstick, gotować wołowinę na średnim ogniu, często mieszając, aż do brązowego; odcedzić.
Dodaj pozostałe 1 1/4 szklanki wody i mix sos (z Hamburger Helper box). Gotować około 4 minut, często mieszając, aż mieszanina zgęstnieje.
W międzyczasie, w średniej misce, wymieszać śmietanę i twarożek na gładką masę.
Na dużym talerzu rozprowadzić śmietanę w równomiernej warstwie. Top z mieszanki wołowiny, a następnie mieszanki ryżu. Na wierzchu sałata, pomidor, ser Cheddar i chipsy kukurydziane (z Hamburger Helper box).